Президент України Володимир Зеленський звернувся до українських журналістів з привітаннями. Так, глава держави привітав працівників радіо, телебачення та зв'язку з професійним святом.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Володимира Зеленського в мережі Facebook.

Привітання Зеленського, Facebook
Привітання Зеленського, Facebook

"За кожним теле - і радиопродуктом варто талановита і невтомна праця тисяч фахівців. Режисери та звукорежисери, диктори і ведучі, оператори, постановники — всі ті, хто творить і забезпечує якісну картинку і сигнал. Спасибі за ваш професіоналізм, креативність, почуття прекрасного, за постійний пошук нового й актуального. В умовах війни ваша робота є важливою складовою національної безпеки та пошуку власної ідентичності. Давайте творити зміни в Україні разом! Зі святом!.", - написав Володимир Зеленський.

Однак варто нагадати читачам Знай.ua, днями ми писали, що відомий український бізнесмен, журналіст і телеведучий Андрій Пальчевський в дуже гострій формі відреагував на анонсовані українською владою нові стандарти новин. Журналіст переконаний, що це ніщо інше, як спроба організувати диктатуру.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Це огидно, це не маячня - це огидно, це спроба диктатури.", - прокоментував ситуацію журналіст Пальчевський.

Нагадаємо, Укрзалізниця відкриє додаткові рейси напередодні Нового року: куди можна поїхати на свята.

Як повідомляв Знай.uа головні везунчики листопада: астролог назвав знаки Зодіаку, які викупаються в грошах.

Знай.uа писав, махінації європейських туркомпаній: як обманюють клієнтів у "Чорну п'ятницю".