Відомий український телеведучий, бізнесмен і політичний експерт Андрій Пальчевський пояснив українцям, яку головну помилку зробив Володимир Зеленський, президент України, і що від цього чекати далі.

Пальчевський пояснює, що: "Володимир Зеленський допустив помилку вже на етапі формування своєї команди. Він наблизив до себе одну людину. Цей наближений запустив інших людей, які, як павуки, сплели непробивну павутину".

Володимир Зеленський, KyivPost
Володимир Зеленський, KyivPost

За словами Пальчевського, оточення, яке сформувалося навколо Зеленського, усунуло від влади професійних політиків. А саме вони могли б вносити необхідні критичні зауваження. Пальчевський зазначає, що слабкість Зеленського в його довірливості. Цим користується його поточне оточення в політиці.

Андрій Пальчевський зазначає, що у президента явно перевантажений графік, тому у нього не залишається часу, щоб контролювати, що про нього пишуть в соціальних мережах. Пальчевський додає, що графік Зеленського перевантажений людьми з його оточення, які, за його словами, добре влаштувалися.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Пальчевський також прокоментував закон про ринок землі: "Я бізнесмен з 30 річним стажем і знаю, як будуть виглядати подальші події. Почнуться дуже серйозні моменти, оскільки країна не готова. Відсутність підготовлених кадастрів приводили в тих країнах, де така реформа відбулася, до великих конфліктів".

Андрій Пальчевський, Politeka
Андрій Пальчевський, Politeka

Пальчевський пояснює, що в країнах з розвиненою демократією, наприклад, Великобританії, земля потрапляє до латифундистам (великим землевласникам, - ред.), а ті, хто працюють на землі, змушені стати орендарями. Пальчевський стурбований тим, що банки, які почнуть фінансування купівлі землі через державу, не отримають грошей.

"Якщо владній команді вдасться провести цю реформу – це буде диво. На шляху реформи стане психологічне ставлення нашого народу до землі", - коментує Пальчевський. Він вважає, що перед тим, як вносити цю реформу в закон України, потрібно провести референдум. Пальчевський додає:

"Я чекав цього рішення не на хвилі популярності президента, а протягом кількох років в результаті серйозного обговорення".

Нагадаємо, раніше Пальчевський наступає на п'яти Кличко, новий лідер перегонів мерів не за горами: свіжі цифри.

Також Знай.uа писав, що Зеленський спантеличив заявою до українських журналістів: "В умовах війни...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "слуги народу" вибудовують фінансові потоки під "своїх": секретну промову Гончарука злили в мережу.