У понеділок, 18 листопада, в Україну із офіційним візитом прибуде міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас. Він пробуде тут два дні. Це вже другий візит Гайко Маас за п’ять місяців. Про це повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник у Twitter.

"18-19 листопада в Україні буде перебувати з візитом Глава МЗС Німеччини Гайко Маас: це вже друга поїздка в Київ за останні 5 місяців. Цінуємо підтримку наших німецьких партнерів", - написав Мельник.

Під час свого попереднього візиту до Києва Маас під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським обговорив важливі питання.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Причини нинішнього візиту глави МЗС Німеччини поки не повідомляються. Вірогідно, візит організуваний у зв’язку з підготовкою до зустрічі лідерів України, Росії, Франції та Німеччини в нормандському форматі. Зустріч відбудеться 9 грудня.

Нагадаємо, що центр Києва знов перекриють через гостя Зеленського: де водії не зможуть проїхати.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Київщині водій маршрутки перебував на робочому місці в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Також портал Знай.uа писав, що таксист збив доньку президента Федерації фехтування України, олімпійського чемпіона Вадима Гутцайта. ДТП сталася вранці 21 жовтня в Києві.