Конгресмен Ерік Суолуелл осоромився в прямому ефірі, коли говорив про імпічмент Дональда Трампа і причетність до цього України. Хоча, може бути, що це зовсім не він, а щось або хтось інший. Мова йде про звук газів, який пролунав у момент виступу Суолуелла в шоу американського кабельного каналу MSNBC. Передача Hardboll йшла в прямому ефірі. Звичайно ж відео швидко поширилося у мережі.

Сам же конгресмен заявив він виданню BuzzFeed, що це не він видав цей звук. Більш того, Суолуелл зазначив, що навіть не чув цього звуку під час свого виступу. Хоча він і не заперечує, що це було смішно. "Це був не я! Ха. І я навіть не чув це під час своєї промови", - говорить він. Тим часом, телеканал, в ефірі якого прозвучав "пук", спочатку відмовчувався, а потім заявив, що це був інший звук. "Вибачте, що розчаруємо теоретиків змови, але це був всього лише звук руху чашки по столу", - заявили представники шоу.

Нагадаємо, Ківа зізнався для чого хотів "відрізати голову" незнайомцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленський у Харкові переплутав концерн з концертом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ліза Боярська зганьбилася через відверту шкіряну сукню.