Днями в пресі спалахнув гучний скандал навколо рівненського народного депутата від "Слуги народу" Романа Іванісова. В мережі почали ходити фотографії документів, які нібито підтверджують те, що народний обранець в 90-х відсидів за зґвалтування неповнолітньої. Про те, що Іванісов таки відсидів термін за тяжкий злочин, свідчать дані отримані УНН у правоохоронних органах.

Роман Іванісов, Facebook
Роман Іванісов, Facebook

Якщо вірити цим даним, то Іванісова затримали в Запорізькій області 14 вересня 1995 року. Тоді його звинуватили за статтею за зґвалтування (ст. 117 ч. 3) і за зґвалтування неповнолітньої неприродним способом (ст. 118 ч. 2) КК України. Потім його відправили в СІЗО, але через три дні відпустили за рішенням суду. І в жовтні того ж року чоловіка затримали повторно засудили до 3 років 6 місяців позбавлення волі. Відбути в колонії він встиг 2,5 року.

Звичайно ж, Роман Іванісов не залишив без коментарів всі ці звинувачення. Він опублікував у Facebook довідку про відсутність судимості, а також розповів про те, що все це "заказуха", на яку витратили сотні тисяч доларів. Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія сказав, що, якщо обвинувачення проти Іванісова підтвердяться, його долю будуть вирішувати на нараді фракції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ну що, боягузи-опоненти🐭🐇 Ви зробили мій вечір🤦‍♂️ давно так не сміявся🤣🤣🤣 Моя правда і щира боротьба стала поперек...

Geplaatst door Роман Іванісов op Maandag 18 november 2019

Нагадаємо, "слуга народу" виявився гвалтівником малолітніх, ЗМІ розкрили деталі

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пальчевський передрік "Слузі народу" Зеленському нечуване майбутнє.

Також портал "Знай.ua" писав, що "слугу народу" Яременко відправили у відставку після інтимної листування в Раді.