Стало відомо, що заступник міністра інфраструктури України Олександра Клітіна нібито отримала свою посаду через ліжко. Про це стало відомо з фрагменту розмови народних депутатів з "Слуги народу", який Telegram-канал опублікував нардеп Антон Поляків.

Олександра Клітіна

"Олександра Клітіна, та сама заступника міністра, яка, судячи з аудіозапису, потрапила на посаду через ліжко. А ви кажете, що тільки через ліфт можна", – розповів він.

Так, Клітіна ще до своєї посади обіймала посаду керівника Офісу підтримки реформ Міністерства інфраструктури України. Працювала вона не тільки з міністром Володимиром Омеляном, але і з його попередником – Андрієм Пивоварским. Олександра була його порадницею.

Олександра Клітіна

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Олександра Клітіна

Олександра Клітіна

Нагадаємо, що народний депутат України від президентської партії "Слуга народу" Роман Іванісов, який був обраний по 153 округу (Рівненська область), приховав від Центральної виборчої комісії той факт, що в лихі 90-е роки був засуджений і відбував термін за зґвалтування неповнолітньої.

Як повідомляв портал Знай.ua, український уряд призначив двох нових заступників міністра інфраструктури. Ними стали дві жінки Наталія Форсюк і Олександра Клітіна.

Також портал Знай.ua писав, що народний депутат від "Слуги народу" Антон Поляків, якого хочуть виключити з партії, опублікував у Telegram частина розмови між нардепами і начальником поліції Дніпропетровської області.