У фінансуванні партії "Опозиційна платформа – За життя" СБУ на замовлення Офісу Президента шукають "російський слід". Про це повідомив політтехнолог Володимир Шамін у своєму блозі у виданні "Кореспондент".

"І ось знову отримав від своїх надійних джерел конкретну інформацію про посадових осіб СБУ, відповідальних за виконання завдання Зеленського – терміново «знайти», або, іншими словами, сфабрикувати російський слід у фінансуванні ОПЗЖ, або що завгодно, лише б потім публічно дискредитувати настирливу опозиційну силу", – пише Володимир Шамін.

Політтехнолог посилається на свої джерела повідомив, імена співробітників СБУ, які нібито займаються напрямок. Зокрема, за словами Шаміна, до незаконних слідчих дій залучено Тиводар Богдан Михайлович, начальник Головного слідчого управління СБУ, який контролював проведення оперативно-слідчих заходів, Дублик Анатолій Ярославович, керівник Департаменту захисту національної державності. Відповідальним за виконання замовлення, даного Офісом президента, призначений полковник Беззубенко Микола Васильович.

"В рамках псевдоконтрразведывательных справ за оперативно-технічним перевірочним заходам знімається інформація з каналів зв'язку бесфамильно, тобто без прив'язки того або іншого засобу зв'язку до певній особі", – зазначає Володимир Шамін, підкреслюючи, що раніше така незаконна практика в СБУ вже була припинена.

Володимир Шамін вважає, що незаконно просушують канали зв'язку народних депутатів Медведчука В Ст., Шуфрича Н. В., Козака Т. Р., Загороднього Ю. І., Столара В. М., Німченко в. І., Абрамовича І. О. та інших, а також членів їх сімей.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

За даними джерел політтехнолога, рядовим виконавцям цієї задачі повідомляють, що негласні слідчі дії за представниками партії здійснюються на підставі рішення Апеляційного суду р. Києва.

Нагадаємо, Володимир Путін заявив про готовність Росії понизити ціну на газ для України на 25%.

Як повідомляв портал Знай.иа, глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв зазначив, що частка "Газпрому" на європейському ринку впала до 32%.

Також портал Знай.иа писав, що Путін підтвердив, що РФ готова постачати газ зі знижкою 25%, про яку домовився Медведчук.