Голова Верховної Ради Дмитро Разумков у свій час був членом Партії регіонів. Але у 2010 році через розчарування в процесах, які почали відбуватися в політичній силі, він покинув партію. Про це спікер зізнався в інтерв'ю "Українській правді".

"Я один раз брав участь у (місцевих – ред.) виборах. Але був членом Партії регіонів... У 2010 році вийшов із Партії регіонів. У мене було розчарування в тих процесах, які почали відбуватися. Тобто задекларована позиція і те, що відбувалося з командою, яка докладала зусилля в ті часи, коли Партія регіонів... Зараз не про Януковича, а про Партію регіонів, яка пройшла усі вибори. Багато з них було в опозиції, а після цього вони стали непотрібні та були викинуті на смітник", – зазначив політик.

Дмитро Разумков, Уніан
Дмитро Разумков, Уніан

Разом з тим Разумков наголосив, що в Партії регіонів були "достойні люди, були фахівці, які чомусь в один момент стали непотрібні після того, як політична сила прийшла до влади".

Але неправильні прцеси призвели до катастрофічних наслідків, які відчули на собі всі українці. Також Разумков сказав, що до 2010 року – підтримував політику Януковича.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Якщо я був у Партії регіонів, то, звісно, підтримував, тому що було багато ідей, багато людей у цій політичній силі, які заслуговували на повагу... Януковича я перестав підтримувати як політика, коли вийшов із Партії регіонів. Якщо б я підтримував, то я б залишився в тій політичній силі", – сказавши він.

Свою підтримку Партії регіонів політик пояснив тим, що "на той час, мабуть, зіграло ключову роль не хто більше подобався, а внутрішній протест".

"Тому що в Києві ти або підтримував Ющенка, або ти був, кажучи російською мовою, "ізгоєм"", – уточнив він.

Дмитро Разумков, фото: Радіо Свобода
Дмитро Разумков, фото: Радіо Свобода

Водночас Голова ВР спростував поширювану у ЗМІ інформацію про своє членство у молодіжному крилі Партії регіонів.

"Я не був, це фейк. Доповідаю: я був у Партії регіонів, але не був у молодіжному крилі Партії регіонів. Звідки це взялося, я не розумію, насправді", – пояснивши Разумков.

Окрім того, він додав, що підтримував Євромайдан "особливо після того, як стали відбуватися речі, яких не повинно бути в європейській державі".

Нагадаємо, Зеленський "розніс" чиновників на нараді в Тернополі: "Де вони?" відео.

Як повідомляв Знай.uа, золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.