Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков багато спілкується з Андрієм Богданом, проте часто із серйозними суперечками. Дискусії між головою Верховної Ради та очільником Офісу Президента інколи набирають конфліктного забарвлення.

Коментуючи чутки про конфлікт між ним та Богданом, Разумков зазначив, що "не розуміє, що таке конфлікт", тому проблеми у цьому не бачить.

Дмитро Разумков, фото: LIGA.net
Дмитро Разумков, фото: LIGA.net

"Різні бувають дискусії. Бувають достатньо жорсткі, і з Андрієм Йосиповичем так само. Це нормальна життєва і робоча обстановка, – наголосив Разумков. Дмитро Разумков

Голова Верховної Ради зазначив, що не залежно від обставин інтереси держави повинні бути на першому місці у кожної сторони дискусії.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Андрій Богдан, фото - Корупція Інфо
Андрій Богдан, фото - Корупція Інфо

"Дивіться, як би не відбувалося в цьому житті, які б дискусії між тими чи іншими політиками або чиновниками не мали місце, питання державницькі повинні бути на першому плані. Ми достатньо регулярно спілкуємося з Андрієм Йосиповичем", – сказав він. Дмитро Разумков

У пресі неодноразово з'являлася інформація про конфліктні ситуації за участю Андрія Богдана, які регулярно спростовуються в Офісі Президента. Таке ж закінчення мала й ситуація із "бійкою" між Андрієм Богданом та очільником СБУ Іваном Бакановим.

Андрій Богдан, 5 канал
Андрій Богдан, 5 канал

Згідно з інформацією у пресі випадок трапився 30 жовтня, але не набрав розголосу, оскільки на Банковій його швидко спростували і не надали поширення. Щоправда, підігрівати чутки про інцидент вирішив сам Андрій Богдан — глава ОП активно тролив цю новину в соцмережах.

Нагадаємо, раніше Разумков зібрався "перекроїти" бюджет-2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", Разумков приміряє "білий халат" у Дніпрі

Також "Знай.ua" писав, що на окупований Донбас чекають серйозні зміни