Спікер українського парламенту Дмитро Разумков заявив, що Держбюджет на 2020 рік отримає кілька змін. Так, говорячи про головний кошторис України голова Верховної Ради зазначив, що не можна говорити, що бюджет "ідеальний".

Про це стало відомо завдяки заяві Дмитра Разумкова в ефірі одного з українських телеканалів.

"Про це також говорили народні депутати, звертаючись до уряду, про те, що не було враховано всі пропозиції, які надходили від представників різних політичних сил... Буде ще багато дискусій навколо бюджету. Я впевнений, що і він зазнає деяких змін", - зазначив Разумков.

Дмитро Разумков, фото: Радіо Свобода
Дмитро Разумков, фото: Радіо Свобода

Голова українського парламенту пояснив, що цей закон повинен бути прийнятий, щоб "держава могла працювати". А ось на питання журналістів щодо того, що Бюджет 2020 можна було зробити краще, якщо б відповідний документ розглядався в третьому читанні, голова парламенту зазначив, що він не впевнений, що якби цей процес був затягнутий, то це б значно поліпшило або змінило бюджет.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Верховна Рада, Reuters
Верховна Рада, Reuters

"Ми виходили вже з тих показників і з тих пропозицій, які було надано нам урядом. І кардинально змінити за такий короткий проміжок часу, я думаю, що можливості не було ні у них, ні, тим більше, у парламенту", - підсумував спікер Верховної Ради України.

Нагадаємо, енергетичний комітет ВР на чолі з Герусом діє під зовнішнім управлінням бізнес-гравців – Омельченка.

Як повідомляв Знай.uа як не попастися на вудочку пранкера: нардеп від “Слуги народу” дав пораду колегам.

Знай.uа писав, Арахамія розсекретив, як підписаний в телефоні президент Зеленський: "Тепер буду змушений...".