Відомий тепер на всю Україну пранкер "Джокер" викликав у мережі справжню хвилю скандальних обговорень через викладене листування, яке він вів від нібито топ-чиновника із заступником міністра транспорту та інфраструктури Олександрою Клітіною.

Буквально днями Клітіна стала фігуранткою скандальної розмови нардепів від "Слуги народу" про те, що нібито Клітіна потрапила на свою посаду через ліжко. А ось депутат від "Слуги народу" Антон Поляков опублікував уривок запису розмови між депутатами його фракції і начальником поліції Дніпропетровської області. Про це пише портал "24tv.ua".

Олександра Клітіна, Facebook
Олександра Клітіна, Facebook

У цій розмові депутати по суті заявили, що будуть політичним дахом для поліцейських і в обмін на лояльність гарантують невтручання прокуратури та ДБР. А в обмін поліцейські "радитимуться" в "чутливих" темах на кшталт металобрухту. Крім всього, в розмові був момент, який стосується Клітіної, яка потрапила на посаду нібито через ліжко.

Я обожнюю свою сім’ю! Схоже що в нас неадекватна журналістика. Роблять ненормальні висновки із якихось недоведених пліток.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
Geplaatst door Aleksandra Klitina op Dinsdag 19 november 2019

Деталі розмови про Клітіну:

- Поки жінки пішли, можна я покажу, який у нас заступник міністра. Клітіна Саша. Вона просила, сильно хотіла.

- Гарна?

- Ого! Охе*єнна!

- Ось, призначили, дівчина дуже хотіла стати заступником міністра! (лунає сміх)

- Це називається, я чиста перед вами.

- Капець, звичайно, ні, хороша подруга.

Реакція Клітіної:

Вона опублікувала повідомлення у фейсбуці з фотознімками чоловіка Дениса Ситника і сина Георгія.

"Я обожнюю свою сім'ю! Схоже, що у нас неадекватна журналістика. Роблять ненормальні висновки з якихось недоведених пліток", – написала Клітіна.

З'ясувалося, що саме пранкер підбив Клітіну опублікувати таке повідомлення з фотознімками рідних в соціальній мережі.

"Зроби пост, напиши, що це все фейк. І виклади щасливе фото сім'ї. Я покажу Вові", – написав Джокер – звичайно ж не від свого імені.

Під час листування з пранкером Клітіна дала зрозуміти, що хотіла б отримати посаду міністра транспорту та інфраструктури. На питання від Джокера, чи "потягнула" б вона Міністерство, Клітіна відповіла, що "потягнула б".

Також Клітіна негативно оцінила ділові якості свого начальника – міністра інфраструктури Владислава Криклія. Так, чиновниця написала, що міністр приймає на роботу корупціонерів, щось "мутить" з тендерами на Укрзалізниці, а на ключових посадах у міністерстві – люди олігарха Ріната Ахметова. У листуванні не зазначено, ким саме представився Клітіній Джокер. Але, очевидно, він представляв близьку до Президента України Володимира Зеленського людину.

Нагадаємо, після постільного скандалу заступник міністра Клітіна показала фото відразу двох улюблених чоловіків: "Неадекватна".

Як повідомляв Знай.uа учасницю постільного скандалу Клітіну розвів пранкер Джокер: хто під ким і кого поганяє.

Знай.uа писав, "Потрапила на посаду через ліжко": у мережу злили гарячі фото молодої помічниці "слуги народу" Криклія.