Заступниця міністра транспорту та інфраструктури Владислава Криклія Олександра Клітіна виправдалася за "постільні звинувачення". Жінка опублікувала у Facebook яскраве сімейне фото, на якому можна побачити її чоловіка юриста Дениса Ситника, який тримає на руках їхнього спільного сина Георгія. У підписі до кадру чиновниця написала: "Я обожнюю свою сім'ю! Схоже, що у нас неадекватна журналістика. Роблять ненормальні висновки з якихось недоведених пліток".

Нагадаємо, днями спалахнув скандал – виключений з фракції "Слуга народу" нардеп Антон Поляков опублікував провокативні аудіозаписи розмов колег-депутатів. Серед іншого там є розмова про те, що заступниця міністра інфраструктури можливо потрапила на свою посаду через ліжко. Спростувати цю інформацію Олександра Клітіна вирішила, опублікувавши сімейне фото, на якому її немає.

Geplaatst door Aleksandra Klitina op Dinsdag 19 november 2019

Нагадаємо, у мережу злили гарячі фото молодої помічниці "слуги народу" Криклія.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні за інфраструктуру тепер будуть відповідати ці дві красуні.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що детективи НАБУ затримали чиновницю з Офісу Зеленського.