У середу, 20 листопада, подружжя Зеленських побувало на форумі молоді "Україна росте разом зі мною", який проходив у Києві. У мережі вже опублікували відео, і як видно, президент в гарному настрої, багато жартує, а також розповідає про свої гастрономічні уподобання. А ось перша леді трохи ніяковіла, адже її чоловік ще й танцював.

Так, серед іншого, ведуча форуму поцікавилася в Олени Зеленської, чи готує вона дітям і чоловікові бутерброди в школу і на роботу. Перша леді не розгубилася і розповіла, що дітям забороняють приносити їжу з дому, їх годують у навчальному закладі. А що стосується чоловіка-президента, то тут їй теж пощастило, адже чоловіка теж годують. І Зеленський вставив свої п'ять копійок – він заявив, що любить бутерброди, але дружина і тренер не дозволяють йому їх їсти. "Але бутрики – це дуже круто", - зізнався президент.

Нагадаємо, у Зеленського прокоментували судимість Іванісова за згвалтування.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у літака Зеленського відмовив двигун.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський задумав розправу над депутатами.