Політичне дежавю - Тимошенко знову змінила імідж. Схоже, що після сварки із Зеленським Леді Ю перейшла в бойовий режим та озброїлась косою.

Лідер ″Батьківщини″ Юлія Тимошенко з'явилася в ″культовому″ образі,який українцям вже давно не доводилося бачити - на голові Леді Ю знову красується фірмова коса.

Так, у середу, 20 листопада, Тимошенко відправилась з робочим візитом до Хорватії, де проходить Саміт й Конгрес Європейської народної партії.

На своїй сторінці у Facebook Юлія Тимошенко оприлюднила фото після зустрічі з Дональдом Туском, якого обрано президентом Європейської народної партії.

Facebook Юлії Тимошенко
Facebook Юлії Тимошенко

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Крім того, Тимошенко опублікувала світлини після зустрічі з новообраним президентом Європейської Комісії Урсулою фон дер Ляйен.

А ось ще є фото з Яценюком, там же на європейських просторах.

Цікаво, що свою фірмову косу Юлія Тимошенко ″одягла″ практично відразу після словесної перепалки в Facebook між нею та Володимиром Зеленським, яка відбулась 19 листопада. Політики досить жорстко висловилися на адресу один одного, багато українців підтримали в цьому ″батлі″ саме Тимошенко.

Подейкують, що Юля Тимошенко ″озброюється косою″ щоразу, коли переходить в опозицію до чинного президента.

Ну, що ж, як дотепно пожартував Пальчевський: ″Посієш Юлю-пожнеш бурю″.

Нагадаємо, соцмережі бурхливо відреагували на батл Зеленського з Тимошенко

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко підняв на сміх "перепалку" Зеленського з Тимошенко

Також Знай.ua писав, Пальчевський прокоментував "баттл" Зеленського і Тимошенко в соціальних мережах