Варто нагадати нашим читачам, що буквально днями голова ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко публічно поділилася інформацією щодо своїх переговорах з Офісом Президента України. Так, з позицією Юлії Тимошенко вже ознайомився і сам президент Володимир Зеленський. Глава держави не забарився з відповіддю в соціальній мережі Facebook.

Відповідь Зеленського для Юлії Тимошенко, Facebook
Відповідь Зеленського для Юлії Тимошенко, Facebook

На ситуацію вже встиг відповісти відомий український журналіст Юрій Романенко в своєму Telegram-каналі "Romanenko Dreams&Nightmare Show".

Юлія Тимошенко, фото: LIGA.net
Юлія Тимошенко, фото: LIGA.net

"Зеленський написав у відповідь на виступ Тимошенко, що час "договорняків" минув. Серйозно? Коломойський сильно і голосно гикнув. Однак, сама подача з акцентом на фігурі Тимошенко д*більна за своєю суттю. Немає почуття своєї позиції у президента. Півроку вже як президент, а дуркує як в 95 кварталі.", - написав Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Коментар Юрія Романенка, Telegram-канал Romanenko Dreams&Show Nightmare
Коментар Юрія Романенка, Telegram-канал Romanenko Dreams&Show Nightmare

Також нагадаємо нашим читачам, що президент у своїй відповіді для Юлії Тимошенко розкрив деталі так званих "договорняків", за допомогою яких планувалося отримати "солодкі" місця в уряді.

"Але подивіться, який гарний вигляд має зараз "опозиція". Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають "солоденького", - зазначив Володимир Зеленський у мережі Facebook.

Варто додати, що через деякий час, Юлія Тимошенко відреагувала на відповідь Володимира Зеленського у вельми іронічній формі.

Відповідь Юлії Тимошенко Володимиру Зеленському, Facebook
Відповідь Юлії Тимошенко Володимиру Зеленському, Facebook

Нагадаємо, кияни "переплутали" Зеленського з Порошенком.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський відповів Тимошенко на здогадки Богдана: "Юлі не дають солоденького".

Знай.uа писав, Єрмак просуває Рєзнікова на місце Кличка: все заради Тимошенко.