Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина" під час ефіру "Свободи слова" з Савіком Шустером сказала, що підтримує Володимира Зеленського, президента України, в його розмові з Дональдом Трампом, президентом США.

Телефонны розмова Трампа і Зеленського, за словами Тимошенко, спровокувала в світі справжнє "інформаційне цунамі. Немає такого каналу або видання, які не висловилися з цього питання".

Тимошенко додала, що навіть якщо б Зеленський був "супердосвідченим", він би все одно не зміг протистояти цьому "цунамі".

Тимошенко також зазначила: "Наш президент не мав досвіду і не міг знати, що і як відповідати. У нього брак досвіду - звідси пасажі в бік ЄС. Нам потрібно адекватно ставитися і підтримати Зеленського. Йому складно та важко тримати удар".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як каже Тимошенко, Україна зараз знаходиться у світі, де "колосальна турбуленція".

"Ми не маємо права стати частиною чужих виборів. У США нас підтримують і демократи, і республіканці. Україна - це один з тих небагатьох питань, яке їх об'єднує", - підвела підсумок лідер "Батьківщини".

Нагадаємо, раніше Тимошенко посварилася з міністром на очах у тисяч українців: Мосейчук довелося втрутитися.

Також Знай.uа писав, що Мар'ян Заблоцький: 10 років тому Тимошенко пропонувала відкрити ринок сільгоспземлі не те що іноземцям, а навіть іншим країнам.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про телефонну розмову Зеленського з Трампом: розсекретили процедуру запису стенограми.