Політичний експерт, журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський розповів про необхідність витримати паузу. Про це він розповів у відео в соціальній мережі Facebook.

"Ті, хто у влади, дивляться, як розвернутися події, щоб не нести пургу. Можу сказати тільки одне: обмін уколами між президентом і Юлією Володимирівною, (і, до речі, треба віддати належне, вона відповіла крутіше, ніж багато артистів) може призвести тільки до одного. До того, що виграє від цієї сварки-чварів тільки Платформа "За життя", - пояснив Пальчевський.

Андрій Пальчевський, Politeka
Андрій Пальчевський, Politeka

Пальчевський зазначив, що не знає, чи входить це в плани Зеленського або Тимошенко.

"Я тільки знаю одне: що кожне неправильне слово, а особливо щодо фігури, я маю на увазі жіночої фігури, які дозволяють собі перші особи держави, призводить до образ на все життя. І далі склеїти ці рамки буде неможливо", - пояснив він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Таким чином Пальчевський прокоментував "батл" між Володимиром Зеленським і Юлією Тимошенко в соціальних мережах. У пості Зеленський зазначив, що "опозиція" має зараз чудову фігуру, тому що їй не дають "солодкі місця".

давайТе без личных...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 19 november 2019

Нагадаємо, Пальчевський наступає на п'яти Кличко, новий лідер гонки мерів не за горами.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський наступає на п'яти Кличко, як змінилася розстановка сил.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський назвав головну помилку Зеленського.