Адвокатка родин Героїв Небесної сотні Євгенія Закревська оголосила голодування через зупинку розслідування справ щодо злочинів на Євромайдані.

Про Закревська заявила у прямому ефірі програми "Право на владу".

Правозахисниця вимагає змін до закону, які розблокують розслідування справ Майдану.

За словами Євгенії Закревської, нинішній очільник ДБР Роман Труба створив фейкове управління в бюро, яке нібито буде займатись справами про злочини на Майдані. На думку адвокатки, це фейкове управління створено для того, щоб замилити очі, а після цього всі планують забути про ці справи.

"Я з сьогоднішнього дня, коли припинилося це розслідування, не буду їсти до того моменту поки не приймуть цю поправку, не створять це управління (спільне управління з розслідування справ Майдану-ред.) і не переведуть туди цих слідчих (слідчих ГПУ, які розслідували справи Майдану- ред), я це вам обіцяю", - заявила Закревська в прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Адвокат родин героїв Небесної сотні оголосила голодування просто в ефірі програми «Право на владу».

Адвокат родин героїв Небесної сотні оголосила голодування просто в ефірі програми «Право на владу». Правозахисниця Євгенія Закревська заявила: «З сьогоднішнього дня я не буду їсти, поки не ухвалять цю поправку, не створять управління і не переведуть туди цих слідчих. Я вам це обіцяю». Вона вимагає змін до закону, які розблокують розслідування справ Майдану. За її словами, нині очільник ДБР Роман Труба створив фейкове управління у ДБР, яке нібито буде цим займатись. А після цього, на думку адвоката, всі планують забути про ці справи.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 21 november 2019

Нагадаємо, з 20 листопада розслідування у справах Майдану призупинились на невизначений час.

Як повідомляв портал Знай.ua, Генпрокуратура звернулася з гучною заявою до українців.

Також Знай.ua писав, як псевдонаціоналіст Денисенко заробляв на Революції Гідності.