З середи, 20 листопада, розслідування у справах Майдану призупиниться на невизначений час.

Так, вся справа в тому, що Верховна Рада України так і не проголосувала за необхідні правки до закону про Державне бюро розслідувань. Вони б дозволили продовжити дане розслідування. Про це повідомила адвокат сімей героїв Небесної сотні Євгенія Закревська.

Майдан

"Наступна спроба тільки 3 грудня. Тобто 20 листопада в нас таки "чорна діра". Передавати справи нікому нікуди, і тому слідство зупиняється", – розповіла вона.

У середу правоохоронці втратять слідчі функції, і потім справи Майдану перейдуть до НАБУ та ДБР.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ітак норму про забезпечення слідства у справах Майдану після 20.11.2019 Верховна Рада не проголосувала... «не встигла»....

Geplaatst door Евгения Закревская op Vrijdag 15 november 2019

Нагадаємо, що єдина структура, яка займалася справами колишнього президента України Петра Порошенка, поки припинила своє існування.

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Шнайдер звернув увагу українців на те, як колишній президент України Петро Порошенко ігнорує виклики в Державне бюро розслідувань.

Також портал Знай.ua писав, що 15 листопада колишнього президента України Петра Порошенка повинні були допитати в Державному бюро розслідувань, як свідка.