Як відомо, цими днями народний депутат від фракції "Слуга народу" Роман Іванісов втрапив у дуже гучний скандал, який може завершитися для нього "вигнанням" із політичної сили. Відтак, депутата підозрюють у жорстокому зґвалтуванні, яке сталося ще у далеких 90-х.

Наразі ж в мережі з кожним днем з'являється все більше і більше інформації, які дійсно підтверджують причетність нардепа до злочину. Так, до ТСН звернулася і сама жертва, яка розповіла шокуючі деталі.

Роман Іванісов, фото: 24 канал
Роман Іванісов, фото: 24 канал

За її словами, на час злочину її тоді було 25 років, і вона вже мала маленьку дитину, яка і досі не знає про ці події. Тоді потерпілу силоміць затягнули до машини четверо хлопців, де її тягали за волосся, били, а пізніше і взагалі зґвалтували.

"Це дійсно було насильство. Я йшла з подружкою, вони насильно затягнули мене до авта, вони за волосся мене тягнули, у мене вся голова була "синя" - у синцях, це все було", - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також вона додала, що серед ґвалтівників був син мера Бердянська і все сталося це саме у Волзі мера. Як додала потерпіла, справу намагалися зам'яти, а її почали цькувати.

Нагадаємо, Разумков заговорив про "відсидки" слуги народу Іванісова за згвалтування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кива порівняв Іванісова зі "Слуги народу" з Януковичем.

Також портал Знай.uа писав, що Іванісов вийшов з фракції і звинуватив Рябошапка у брехні.