Президент України Володимир Зеленський незабаром з офіційним візитом відвідає дві європейські держави. Так, стало відомо, що слуга народу 26 листопада відправиться до Естонії, а наступного дня він приїде до Литви.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Офісу президента України.

З'явилася інформація, що в Естонії Зеленський зустрінеться з вищим керівництвом країни - президентом Керсті Кальюлайд, спікером парламенту Хенні Піллуаасом та прем'єр-міністром Юрі Ратасом. Також відомо, що у естонській столиці президенти України та Естонії візьмуть участь в роботі Цифрового форуму.

Зеленський, фото - Офіс президента
Зеленський, фото - Офіс президента

А ось 27 листопада президент України відправиться до сусідньої Литви для участі в дванадцятому засіданні Ради президентів України та Литви. Там же Зеленський проведе переговори з президентом Литви Гітанасом Науседою, спікером місцевого парламенту Вікторасом Пранцкетісом та прем'єр-міністром Саулюсом Сквернялісом. Також планується участь президента України у роботі П'ятого двостороннього економічного форуму.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, Герус вважає себе богом комітету, депутати отримують смс з вказівками як голосувати — Скороход.

Як повідомляв Знай.uа Богдана спіймали на порушенні закону, Зеленський першим відреагував: "А що...".

Знай.uа писав, Тимошенко увійшла в бойовий режим після сварки з Зеленським: Юлю помітили в образі.