На днях помічник глави США з нацбезпеки Роберт О'Брайен зробив гучну заяву щодо України. Відтак, він розповів, що найближчим часом країна не зможе приєднатися до НАТО, адже не стоїть на порядку організації через військовий конфлікт з Росією. Про це він заявив на форумі з міжнародної безпеки в Галіфаксі, пише ТАСС.

За його словами, наразі НАТО не може приєднати Україну в альянс, доки вона знаходиться в стані війни з Росією, адже організація не хоче конфліктів з Путіним.

Роберт О'Брайен, фото - ТАСС
Роберт О'Брайен, фото - ТАСС

"Що стосується України і НАТО, то не думаю, що вступ до альянсу зараз на порядку. Не думаю, що це привабливо привести Україну прямо зараз..., яка знаходиться в конфлікті з Росією. Ми не хочемо конфлікту, війни з Росією, - заявив О'Брайен.

Нагадаємо, до Швеції незаконно проник корабель Путіна: що надумали в Росії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа екологічна катастрофа невідворотна: під Одесою шторм "не підпускає" нікого до іноземного танкера.

Знай.uа писав, "Черговий фейк російської пропаганди": Туреччина спростувала інформацію про відновлення морського сполучення з Кримом.