Стало відомо, що узбецького двійника президента України Володимира Зеленського запрошують у студію "Квартал 95" на місце глави держави. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Умід Ісабоєв, Mash

Так, Умід Ісабоєв вже повністю освоївся в ролі зоряного клону. Він активно відвідує ефіри, дає інтерв'ю і має солідний костюм. І ось тепер шоумен і актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий, який є колишнім партнером українського лідера Володимира Зеленського, кличе Уміда працювати в Україні.

Ісамоєва просять підмінити Зеленського, поки той зайнятий більш важливою справою. Він поки в роздумах.

Слід зазначити, що в Росії Уміду запропонували хорошу роль в серіалі і кар'єрний вибір необхідно зробити правильно.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у Росії знайшли людини, яка надзвичайно схожа на президента України Володимира Зеленського. Виявилося, що двійника українського гаранта звуть Умід і він родом з Узбекистану, але працює в Москві маляром.

Як повідомляв портал Знай.ua, двійник президента України Володимира Зеленського зіграє роль президента України в кіно.

Також портал Знай.ua писав, що на російському телебаченні в черговий раз висміяли президента України Володимира Зеленського — в студії з'явився двійник Умід з букетом квітів і в супроводі охорони.