Скандальний ексрегіонал та соратник Януковича Олег Царьов, який втік у Росію, підтримав ініціативи з деокупації Донбасу нового радника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

Крім того, путінський пропагандист згадав спільну з Сивохо агітаційну діяльність на підтримку біглого експрезидента України Віктора Януковича і його партії.

Сергій Сивохо, фото: Укрінформ
Сергій Сивохо, фото: Укрінформ

Частину виступу Царьова опублікував у своєму відеоблозі на YouTube український журналіст Роман Цимбалюк.

"Якщо сказати, які надії на зустріч у "нормандському форматі", я вважаю, що це крок вперед. Все, що зараз відбувається: і міст, який відновлюють, і заява нашого колишнього колеги. Дуже добре його пам'ятаю з мітингів, які ми разом проводили в підтримку Партії регіонів – Сивохо. Немає сумнівів у тому, що він виходець з Донбасу і намагається зробити все, аби полегшити становище людей, які там знаходяться", - висловився одіозний політик.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, радник РНБО Сивохо вразив українців заявою щодо Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.uа, радник РНБО Сивохо знайшов шлях до повернення Донбасу.

Також портал Знай.uа писав, що Сивохо вказав Зеленському на головний промах по Донбасу.