З'явилася інформація, що мер української столиці Віталій Кличко прибув на судове засідання у Вищий антикорупційний суд України, щоб підтримати львівського міського голову Андрія Садового.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у спільноті "Кличко — мер" в мережі Facebook.

"Прийшов на судове засідання до Андрія Садового. Звертаюся до суду з клопотанням про взяття мера Львова на поруки.", - написав глава української столиці.

Публікація спільноти "Кличко - мер", Facebook
Публікація спільноти "Кличко - мер", Facebook

В суді київський градоначальник заявив, що Садовий Андрій Іванов є публічною особою, і готовий до співпраці зі слідством, і ні в якому разі ховатися не буде і просив розглянути взяття на особисті поруки Садового Андрія Івановича до закінчення слідства.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У мережі вже встигли відреагувати на цю заяву. Так, чиновник Київської міської ради Олег Симороз поділився думками з цього приводу в мережі Facebook.

"Кличко прийшов підтримати "однодумця", так хапуги повинні триматися разом. Але очевидно, що він готується до такої ж долі. Кличко вивчає обстановку, аналізує дії судді і прокурорів, адже у нього суми збитків державі та місту вже давно перевалили за мільярди гривень і він розуміє, що рано чи пізно за ним прийдуть (сподіваюся).", - пише Симороз.

Скріншот публікації Симороза, Facebook
Скріншот публікації Симороза, Facebook

Нагадаємо, Кличко підставив плече Садовому в суді: "Зроблю це".

Як повідомляв Знай.uа соратника Кличка спіймали на великому хабарі: "боровся" з корупцією, скандальні подробиці.

Знай.uа писав, радник Кличка раптово побачив архітектурний безлад у Києві: будинок-монстр може впасти прямо в метро.