Роман Маселко з Автомайдану обурений вимогою представників партії "Батьківщина" припинити переслідування судді Євгена Аблова. Відповідний допис активіст розмітив на своїй сторінці у Facebook.

Маселко зазначив, що Аблов відомий тим, що у грудні 2013 році зобов'язав беркут розігнати Майдан. Також він був замішаний у протизаконній діяльності:

Євген Аблов, фото: slovoidilo.ua
Євген Аблов, фото: slovoidilo.ua

"Партія Батьківщина публічно вимагає припинити переслідування ... судді Майдану Аблова, бо він .... став на захист Конституції та громадян. Це саме той Аблов, який у грудні 2013 році зобов'язав беркут розігнати Майдан. Він же ж виніс незаконне рішення, що Насіров мав право робити те, за що його зараз судить Антикорсуд. А ще він відбілив схему закупівлі "рюкзаків Авакова". Ну і Аблов автор найвідомішої фрази з плівок Вовка - "Шеф, давай что-то учудім". Батьківщина учуділа так учуділа. Іван Крулько Ви теж під цим підписались ? P.S. А у 2014 році Батьківщина вимагала звільнення Аблова. Але то напевне, не розібрались, що розгін Майдану це був захист Конституції" Роман Маселко

Раніше на сторінці партії "Батьківщина" з'явився допис про те, що Вища рада правосуддя відклала розгляд скарги судді Окружного адміністративного суду міста Києва Євгена Аблова на подання про його звільнення. Таке рішення соратники Юлії Тимошенко назвали безпідставним і виступили на захист Аблова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Допис Романа Маселко, скріншот: Facebook
Допис Романа Маселко, скріншот: Facebook

Допис Романа Маселко, скріншот: Facebook
Допис Романа Маселко, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше Тимошенко і Яценюка помітили разом, українці висміяли ситуацію

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тимошенко святкує 59-ліття, показали, як змінювався образ лідерки "Батьківщини"

Також "Знай.ua" писав, що Тимошенко увійшла в бойовий режим після сварки з Зеленським