23 листопада в мережі викликало бурхливу реакцію фото, на яке потрапила Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина" у компанії експартнера Арсенія Яценюка. Політики сіли поспілкуватися після того, як Тимошенко зустрілася з новим президентом Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн.

У ЗМІ відразу ж з'явилися чутки, нібито Тимошенко і Яценюк збираються влаштовувати змову проти Володимира Зеленського, президента України. Не так давно Тимошенко заявила, що вона переходить в опозицію. Через це рішення у соціальних мережах між Тимошенко і Зеленським виникла невелика суперечка.

Не залишили без уваги фото Тимошенко і Яценюка і користувачі Facebook. Одна користувачка опублікувала фото у себе на сторінці:

Скріншот поста, Facebook
Скріншот поста, Facebook

Фотографію вона підписала так: "Навіть Тимошенко та Яценюк знову об'єднуються. От що робить Зеленський животворящий".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Користувачі прокоментували фото: "Обоє рябоє!", "А хіба вони роз'єднані колись були?...вони зграя звірів і тому спрацьовує рефлекс захисту...отож і об'єднуються в "апазицию", "Є що втрачати , тому і кучкуються", "Які вони убогі. Гидко дивитися на такі морди", "Відьомський шабаш".

Скріншот коментарів, Facebook
Скріншот коментарів, Facebook

Скріншот коментарів, Facebook
Скріншот коментарів, Facebook

Нагадаємо, раніше Зеленський провідає дві держави Євросоюзу: озвучені дати і плани візиту.

Також Знай.uа писав, що Тимошенко оновила образ після перепалки з Зеленським: такий її не бачили давно.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Україна припинить співпрацю з МВФ: що буде з траншами.