Росія завжди вважала, що Україна та інші республіки, які входили до складу СРСР, є її власністю. Жириновський про це розповідав ще в інтерв'ю в 1992 році.

"Потрібен новий президент. Горбачов пішов, прийшов Єльцин, це його друг, це та ж сама команда. І знову ми в кризі. Горбачов, йдучи, розвалив СРСР, Єльцин, йдучи, розвалить РРФСР – Російську Федерацію, як тепер вона називається, тому потрібна зовсім інша команда, абсолютно нові політичні кола повинні бути при владі", - розповідає скандальний політик.

Володимир Жириновський
Володимир Жириновський

тоді Він зазначав, що у владі повинні бути люди, які пов'язані з концепцією відродження Російської держави.

"Рішучі дії – це, потрібно прямо сказати, що СРСР, якщо договір про створення якого скасували, то СНД нам тим більше не потрібен. Потрібні рішучі дії у тому, щоб прямо сказати, що є Російська Федерація, вона спадкоємиця СРСР, її кордони – це кордони колишнього СРСР, і треба скрізь закінчити громадянську війну. Негайно закінчити її", - розповідає він.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

" Так ви зрозумійте, залізна рука - порятунок. Інакше буде загибель держави. Це найстрашніше. Чорнобиль – це небезпечно і страшно, але це хвороба декількох мільйонів, а держава залишається. У Челябінську були вибухи, були землетруси, це дурниця все. Держава гине. Росія гине. І ви, і багато хто не знають, що у нас є геополітика. У нас є величезна мусульманська небезпека", - пояснив Він.

Нагадаємо, знавіснілий Жириновський загрожує містах України.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний дружок Путіна і Жириновського оселився у Вінниці, українці прозріли.

Також Знай. ua писав, що пропагандиста Соловйова проганяють з Європи поганою мітлою.