У залі Верховної Ради раптово пропало світло. Це сталося під час парламентських слухань і присутнім довелося виходити з ситуації, скориставшись мобільними телефонами.

У середу, 27 листопада, близько 17:20 в сесійній залі Верховної Ради зникло світло. В цей час там проходили парламентські слухання про пріоритети в екологічній політиці на наступні п'ять років. Світло вимкнулося саме в той момент, коли активіст виступав з доповіддю.

Про це стало відомо завдяки відео очевидиці, яким вона поділилася у Facebook.

Судячи з відео, в залі було мало депутатів, а міністр взагалі був відсутній. Дехто, хто був на слуханнях, підсвічували зал мобільними телефонами. Говорити в темряві довго не довелося - світло включили через кілька хвилин.

Парламентские слушания проходят с препятствиями

Geplaatst door Татьяна Лампика op Woensdag 27 november 2019

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Користувачі коментують цю ситуацію і жатрують, що сам Всесвіт втрутився і підкріпив практичними діями екологічні наміри активістів.

Дехто також згадав скандал з Ківою і "запереживав", чи часом нардеп когось "не нащупав" у темноті.

Нагадаємо, у РНБО створять спецгрупу для моніторингу ситуації та загроз в енергетиці через імпорт із Росії

Як повідомляв портал Знай.ua, медійники Зеленського розкритикували уряд Гончарука

Також Знай.ua писав, Гончарук розбив мрії українців про безкоштовну комуналку