Одеський бізнесмен Вадим Альперін, якого називають "хрещеним батьком контрабанди", 27 листопада прийшов на допит в САП, де його затримали співробітники НАБУ.

Про це затримання НАБУ повідомило на офіційній сторінці в Facebook.

Скріншот, Facebook НАБУ
Скріншот, Facebook НАБУ

28 листопада НАБУ проінформувало, що детективи повідомили про підозру організатору корупційної схеми на митниці - Альперіну. Його вважають організатором злочинної компанії, яка пов'язані з розмитненням товаром за заниженою ціною, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот, Facebook НАБУ
Скріншот, Facebook НАБУ

Підозру було оголошено по 1 ч. ст. 255, ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 364 КК України (створення злочинної організації, ухилення від сплати податків, зловживання владою або службовим становищем).

Вадим Альперін, Фокус
Вадим Альперін, Фокус

Як передає НАБУ, збитки від неправомірних дій можуть становити 500 млн. гривень для бюджету України.

Нагадаємо, раніше депутат попався на створення цілої мережі наркокартелів: ким виявився "мафіозі" та причому тут Коломойський.

Також Знай.uа писав, що "Хрещений батько" контрабанди Альперін сам здався НАБУ і САП: "Обіцяли, прийшли!".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що соратники Тимошенко стали на захист скандального судді Аблова, який дав дозвіл розганяти Майдан.