Депутата Львівської міськради, члена партії УКРОП, яку фінансує бізнесмен Ігор Коломойський, Сергія Феденішина затримала поліція за підозрою в створенні великого наркокартелю.

Про це повідомляє прокурор Львівської області Ірина Діденко, передає "24 канал".

За її словами, поліцейські затримали ще 19 осіб, яким оголосили підозри. Двох організаторів засудили до утримання під вартою з можливістю внести заставу по 20,7 млн гривень.

Сергій Феденішин (ліворуч), Facebook
Сергій Феденішин (ліворуч), Facebook

До угруповання також причетні двоє колишніх співробітників поліції. Банда "працювала" близько року. Схема охоплювала 6 областей і навіть вийшла на міжнародний рівень. Наркотики продавалися через інтернет, поширюючи закладки та пересилаючи посилки "Новою поштою".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У свою чергу в партії визнали, що Феденішин балотувався від них і вже заявили про виключення депутата.

"Сергій Феденішин балотувався від нашої партії на виборах у Лопатинську ЗТВ. Хочемо підкреслити, що "Українське об'єднання патріотів – УКРОП" категорично засуджує будь-які злочини. Ми виключаємо Сергія Феденішина з лав УКРОПу", - йдеться на Facebook-сторінці організації.

Сергій Феденішин, Facebook
Сергій Феденішин, Facebook

Довідка. Феденішин в декларації за 2018 рік вказав, що займається підприємницькою діяльністю, завдяки якій заробив протягом року 539 тисяч 818 гривень. Нерухомість депутат не декларував, але вказав автомобіль Renault 2004 року випуску.

Нагадаємо, що "хрещений батько" контрабанди Альперін сам здався НАБУ і САП.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент Володимир Зеленський пообіцяв винагороду за допомогу в затриманні одеського контрабандиста.

Також портал Знай.uа писав, що соратника Кличка спіймали на великому хабарі.