Першим українцем, який замовив найбільш обговорюваний автомобіль в світі Тesla Cybertruck, став колишній чиновник Руслан Панчишин. Про зроблене передзамовлення він особисто повідомив у своєму Facebook.

Колишній чиновник Руслан Панчишин вже зробив попереднє замовлення на нову футуристичну модель електрокара Tesla Cybertruck. При цьому кількість попередніх замовлень зі всього світу на новинку вже перевищила 200 тисяч, а з України це поки що єдиний відомий.

Передзамовлення зроблено) CYBERTRUCK💪

Geplaatst door Panchyshyn Ruslan op Maandag 25 november 2019

Екс-мер Новодністровська Чернівецької області вже навіть вніс передоплату у розмірі 100 доларів, а решту суми потрібно буде сплатити, коли транспортний засіб “зійде з конвеєра”. У компанії Ілона Маска стверджують, що новинку можна буде купити тільки в кінці 2021 року.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На його думку, це машина, яка випереджає свій час, а у нього є щаслива можливість вже зараз (тобто в цьому столітті) скористатися нею.

На сьогоднішній день її ціна 39 900 доларів, проте в 2021 році, ймовірно, її вартість буде набагато вище.

Нагадаємо, Ілон Маск показав свою "крихітку" і зганьбився на весь світ.

Як повідомляв Знай. ua, Ілон Маск назвав причину розбитого "броньованого скла" в Cybertruck.

Також Знай. ua писав, що Ілон Маск осоромився на презентації нового електромобіля.