Володимир Зеленський, президент України, разом з першою леді Оленою Зеленською прибув до Естонії з офіційним візитом.

Олена Зеленська, Instagram
Олена Зеленська, Instagram

Дружина президента встигла відвідати не тільки офіційні заходи і зустрітися з політиками, але і прогулялася по столиці Естонії Таллінна. У холодну пору року Таллінн дуже гарний, що зазначила Олена Зеленська на своїй сторінці в Instagram.

"А тут вже дух Різдва", - підписала фото в сторіз Олена.

На фото перша леді позує в гарному одязі: вона в білому довгому пальті, в білих штанях зі "стрілками" і в темно-червоному светрі з горлом. Волосся Олена зібрала в косичку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олена Зеленська, Instagram
Олена Зеленська, Instagram

На знімках видно, що в Таллінні вже почалася підготовка до різдвяних і новорічних свят. На фото можна помітити "новорічне містечко", в якому блищать ліхтарики і створюють відчуття казки.

Пальто, в яке одягнена Олена Зеленська, пошив український бренд Lake Studio. Його заснували у 2008 році Олеся Кононова і Анастасія Рябоконь. Бренд займається виробництвом жіночого hand-trimmed одягу, взуття та аксесуарів. Пальто першої леді коштує 20 875 гривень.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська знайшла елегантний спосіб раз і назавжди "закрити рота" своїм злостивцям: "Передаю її як лот".

Також Знай.ua писав, що Олена Зеленська елегантно помстилася своїм ворогам: такого вчинку від неї ніхто не чекав.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Олена Зеленська зробила незвичайний вибір в Литві, такого в Європі не бачили вже давно.