Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму телеграм-каналі розповів про плани з приводу оцифровування всієї країни. Глава уряду зазначив, що хоче зняти всю територію України, вже оголошено конкурс на здійснення якісної аерозйомки. Це означає, що тепер підприємці та інвестори зможуть побачити повну карту територій країни.

Олексій Гончарук, НП
Олексій Гончарук, НП

Зібрана завдяки аерозйомці інформація про ліси, споруди, рослини, електромережі та інше, стане в пригоді також для здійснення земельної реформи. Адже в наявності кадастрів природних ресурсів та топографічних карт будуть достовірні дані про територію країни. Гончарук впевнений, що ці дані також стануть відмінним інструментом для залучення інвесторів, які будуть вкладати гроші в українську економіку. Глава уряду зазначив, що ми вже маємо дані про понад 20 мільйонів га загальною площею 43,8 млн га.

Нагадаємо, Гончарук не зміг повторити в Одесі те, від чого "кайфонули" Зеленський з Богданом.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеркаль залишила посаду замміністра МЗС.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.