Юлія Тимошенко, яка "стоїть біля витоків" української політики, вирішила дати пораду новій владі і зробила це через Facebook, де у неї недавно відбулася словесна перепалка з президентом Зеленським. Так, в цей раз Тимошенко зачепила тему свободи слова. За словами лідера "Батьківщини" влада не повинна контролювати журналістів і обмежувати свободу слова.

Юлія Тимошенко, ДМ
Юлія Тимошенко, ДМ

"В Україні занадто багато свободи слова... Влада повинна контролювати "стандарти новин"... Медіа, блоґерів та соцмережі треба регулювати". Оо-оо... Ці вкрай небезпечні тези все частіше повторюють представники нової влади. І найсумніше, що звучать вони з вуст колишніх журналістів", - сказала Тимошенко. Вона також нагадала, що проти неї було безліч брудних кампаній і фейків в ЗМІ, але навіть це не змусило її впроваджувати якусь цензуру. "Тому що свобода слова, нехай і з певними моментами, - це безумовна демократична цінність і чи не єдине безперечне досягнення України", - вважає політик. Тимошенко у своєму пості радить владі "прибрати руки від журналістів".

Нагадаємо, Тимошенко оббивала пороги Зеленського, але її "послали".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що еволюцію Тимошенко показали фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що Тимошенко вийшла до протестуючих проти мораторію на землю, подасть до суду.