Обмін в'їдливими жартами між президентом Володимиром Зеленським та лідеркою "Батьківщини" Юлією Тимошенко не залишився поза увагою українців і вони бурхливо обговорюють цей "батл" в соцмережах.

При цьому більшість віддає перевагу в дотепності не колишньому коміку, а досвідченому політику.

Заочний батл між Зеленським і Тимошенко відбувся у вівторок, 19 листопада з поста президента.

Зеленський відреагував на заяву Тимошенко в ефірі телеканалу ICTV. Лідер "Батьківщини" заявила про перехід в опозицію до президентаі поскаржилася, що даремно пропонувала представників своєї команди на посади у владі.

"Є дуже давня українська традиція. Раз на п'ять років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного президента, імітуючи турботу про народ", - жорстко відреагував на слова Тимошенко президент на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Зеленськийзаявив, що Тимошенко справді принесла "список своїх людей для призначення на "солодкі" місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі "Слугою народу" у Верховній Раді", але він їй відмовив, адже "договорняки закінчились".

При цьому Зеленський навіть дозволив собі поглузувати із зовнішності Юлії Тимошенко.

"Але подивіться, який гарний вигляд має зараз "опозиція". Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають "солоденького", - написав гарант.

Юлія Тимошенко не забарилася з відповіддю на такий випад.

"Нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п'ять років деяким українським президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі...", - написала пані Тимошенко.

"Словом, чекаємо Вас на корпоративах... Можна зі своїм піаніно:)", - пожартувала політик, натякнувши на естрадний номер, під час якого Зеленський удавав гру статевим органом на піаніно.

Ця гостра заочна дискусія президента та одного з найдосвідченіших політиків України привернула увагу журналістів, експертів та простих користувачів соціальних мереж.

"Конкурс капітанів квартал програв", - написав у Facebook фотограф Владислав Мусієнко.

Музикант Захар Клименко пригадав, що сьогодні Міжнародний день чоловіків і зазначив, що "Володьку Юля сдєлала":

Журналістка Катерина Коберник припустила, що причиною "недостойних жартів про фігуру Тимошенко" є те, що нова влада думає, що кухонний гумор робить їх ближчими до народу.

Співачка Саша Кольцова натякнула на попередні невдалі жарти Зеленського про жінок, які нібито є "брендом України" та порадила йлму не жартувати про жінок, бо в нього це погано виходить: "Потрібно просто припинити жартувати про жінок".

Вікторія Чирва вказує, що команді Зеленського вдалося неймовірне - "навіть ті, хто й не підозрював, що вони є прихильниками Тимошенко і Ляшка, у світлі останніх подій стали запеклими радикалами та юлєботами! Не кожен так вміє!"

А ексміністр інфраструктури Володимир Омелян, завзятий критик Юлії Тимошенко, написав, що після відповіді Тимошенко Зеленському підписався на її сторінку.

Журналістка Тетяна Даниленко також розкритикувала невдалий жарт Зеленського щодо фігури Тимошенко.

"Найбільш прикро в цій ситуації те, що на фоні багатьох представників нинішньої влади такі фігури, як Юлія Тимошенко, виглядають набагато краще, ніж ще пів року тому", - написала вона.

А паблік "В сухому залишку" присвятив ситуації цілого вірша.

#всухомузалишку Про юлю (тепер точно) Підписуємось на Telegram: t.me/newsvso >>> Юлія Тимошенко відповіла на жарт...

Geplaatst door В сухом остатке op Dinsdag 19 november 2019

Нагадаємо, Романенко підняв на сміх "перепалку" Зеленського з Тимошенко

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський прокоментував "баттл" Зеленського і Тимошенко в соціальних мережах

Також Знай.ua писав, Зеленський відповів Тимошенко на її заяви про опозицію.