В даний момент чиновники України обговорюють пошук шляхів щодо налагодження стосунків держави з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом. Все це відбувається на фоні розслідувань у справі щодо його імпічменту.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання CNN, яке посилається відразу на два джерела, знайомих з ситуацією.

За інформацією журналістів, джерела видання, які нещодавно проводили зустріч з українськими офіційними особами, сказали, що українське керівництво все ще може оголосити про нові розслідування, політично вигідні Трампу.

Дональд Трамп, фото: Today
Дональд Трамп, фото: Today

У той же час незрозуміло, чого саме стосуватимуться ці розслідування і коли їх оголосять. Один співрозмовник сказав, що українські чиновники визнали, що будь-які потенційно можливі розслідування повинні розглядати поточні проблеми, а не тільки проблеми минулого. Українське посольство у Вашингтоні не прокоментувало інформацію.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, оголений Трамп приміряв образ Роккі: весь світ на вухах від витівки лідера США, провокаційне фото.

Як повідомляв Знай.uа в мережу злили фото відпочинку пари Зеленських: лише вершки суспільства і багато алкоголю.

Знай.uа писав, фальшивий Зеленський в Кремлі: ким у Путіна підмінили президента України.