Цими днями відомий український політолог Юрій Романенко зізнався, чому він втратив довіру до президента України Володимира Зеленського, пише "Хвиля". Відтак, за його словами, основна проблема глави держави в тому, що він почав копіювати свого попередника – Порошенка.

"За фактом, ми отримали Зеленського, який продовжує грати Порошенко. Я розумію, що в Кварталі це була робота, але зараз вже не треба її робити. Ці засідання і зустрічі в "кучмісвських" кабінетах, кортежі, ця виразна "президентська" фальш в тоні, одязі і поведінці - не про Зеленського, це про Порошенко", - каже Романенко.

Також він додав, що Зеленський набирає кадри із старої гвардії, навіть тих, яких Порошенко звільнив або і тих, які на нього працювали.

Юрій Романенко, Хайзер
Юрій Романенко, Хайзер

"Що роблять люди Порошенко-Гройсмана на роботі? Невже їх кадри так цінні? Чому "молодий" прем'єр весь час набирає людей зі старої команди? Чому він взагалі робить все, що робив Гройсман, і навіть економіку вирішив ростити в тих же стандартах? Чому люди, яких навіть Порошенко вигнав, займають державні посади? Абромавічус, Наймання, Фірсов, Заліщук - хіба не зрозуміло, що вони нічого, крім критики і Фейсбук не вміють? Хіба ситуація з тим же невдячним Данилюком, нічого не навчила?", - каже український політолог

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Окрім цього, Романенко впевнений, що навколо нинішнього президента зібралося вкрай багато брехні, і його рейтинг падає саме через це.

"Тому, коли говорять, що рейтинг падає через ринку землі або інших рішень - я сумніваюся. Я впевнений, що рейтинг падає тому, що навколо нього все більше брехні. Не треба боятися помилятися, це природно, це по-людськи. Треба боятися брехати, адже коли стане зрозуміло, що ти брешеш, тобі вже нічого не допоможе", - підсумував політолог.

Нагадаємо, Олексій Гончарук стрімко втрачає довіру українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, 62% українців позитивно оцінюють перші кроки президента Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський відповів на питання про рейтинг Зеленського.