1 грудня український лідер Володимир Зеленський звернувся до українців з допомогою соцмереж. Президент пригадав історичний Всеукраїнський референдум щодо підтримки Акта проголошення незалежності.

"28 років тому відбувся історичний Всеукраїнський референдум щодо підтримки Акта проголошення незалежності. 90% українців на Закарпатті та Волині, на Донбасі та Львівщині, в Одесі, Харкові, Дніпрі, Луганську та в Криму, власне, у кожному куточку Батьківщини, сказали: Україні – бути!", - йдеться у повідомленні.

Зеленський, фото - Українська правда
Зеленський, фото - Українська правда

За словами президента України, це справді свято, тому що того дня всі, незалежно від мови, статі та віросповідання, об'єдналися, щоб жити разом у єдиній і незалежній країні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сьогодні вже є ціле покоління українців, які народилися самі та народили дітей у незалежній Україні. І це – наше майбутнє. Заради якого ми повинні і надалі бути єдиними!", - підкреслив Зеленський.

Українці не залишились осторонь і активно коментують допис українського лідера.

"Тогда население Украины было в районе 50.000.000 человек. А сколько сейчас?", "Дуже хочеться щоб Україна таки стала незалежною від мародерів які її грабували ці 28 років", "Президент страны боится разговаривать на своём родном языке, страной управляют представители иностранных финансовых спекулянтов,население снизилось на миллионы граждан. Прекрасные достижения я считаю", - коментують українці.

Скріншот, фото facebook

Скріншот, фото facebook

Нагадаємо, Зеленський розповів українцям про наболіле. ончарук розповідає Зеленському про те, що вже цієї зими платіжки українців за комуналку можуть знизитися на цілих 50%.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українці розкритикували Зеленського після наради про тарифи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.