Президент Володимир Зеленський опублікував в соцмережах нове відео, на якому можна побачити його нараду з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, головою Офісу президента Андрієм Богданом та іншими чиновниками. У ролику Гончарук розповідає Зеленському про те, що вже цієї зими платіжки українців за комуналку можуть знизитися на цілих 50%.

"Ціни на газ зменшилися, а тарифи – ні. Чому так? Шукаємо шляхи, як знизити ціну і зробити так, щоб за грудень українці отримали менші квитанції за опалення. На вулиці прохолодно, тому повне відео - в шапці", - йдеться у підписі до короткого відео на сторінці президента в Instagram. Якщо перейти по посиланню, то можна побачити п'ятихвилинне відео цієї наради, на якому Гончарук ділився ідеями, як зменшити платіжки українців.

Нагадаємо, Гончарук не зміг повторити в Одесі те, від чого "кайфонули" Зеленський з Богданом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеркаль залишила посаду замміністра МЗС.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.