Колишній президент Грузії та колишній губернатор Одеської області Михеїл Саакашвілі в інтерв’ю телеканалу Mtavari розповів про те, що змусило його виїхати з Грузії шість років тому.

За словами Саакашвілі, рішення поїхати він прийняв через те, що втомився та люди втомились від нього. Проте зараз екс-президент дуже шкодує через це рішення та вважає його помилкою та найгіршим виходом з тієї ситуації, яка тоді склалась.

Міхеїл Саакашвілі, 112 Україна
Міхеїл Саакашвілі, 112 Україна

Також Саакашвілі зазначив, що погрози в’язницею, які він отримував у Грузії, ніяк не вплинули на рішення про від’їзд. “Усім відомо, що і в Україні мені цим погрожували” - повідомив політик.

Нагадуємо, що в середині листопада Верховний суд України залишив без задоволення касаційну скаргу Саакашвілі щодо незаконності його видворення до Польщі 12 лютого 2018 року.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа "Слуги народу" збираються зняти недоторканність з Порошенка: "Всі мотивовані голосувати".

Також Знай.uа писав, соратник Порошенка Синютка розповів про хабарі в кріслі губернатора Львівщини: "Дивилися як на ідіота".