Президент України Володимир Зеленський заявив, що пропонував цінний подарунок працівникам НАБУ.

Про це Зеленський розповів у черговому щотижневому відео "Відверто з Президентом". За словами президента, він пообіцяв подарунок тому, хто "віддасть пана Альперіна".

Альперіна затримали спвробітники НАБУ, відповідно саме їм і запропонував обіцяний подарунок.

"Було велике затримання на митниці. Дуже багато обшуків: спочатку 30, потім ще 20. Потім були затримання – затримали нарешті одного з контрабандистів пана Альперіна. Я звернувся до України і сказав: хто нам віддасть пана Альперіна, той отримає подарунок.

Правда, його, скажімо так, схопили НАБУшники. Молодці, хлопці! Я вас вітаю! Потім я їм запропонував подарунок, а вони сказали, що ні. Подарунок мій не взяли".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За словами Зеленського, представники НАБУ відмовились брати подарунок, щоб це не розцінили, як вплив президента на Антикорупційне бюро.

Зі свого боку президент подякував їм, заявивши, що "вони зробили подарунок всій Україні", коли заарештували Альперіна. А от про те, яким саме був обіцяний "цінний подарунок", президент не повідомив.

Нагадаємо, слідчі НАБУ затримали одеського бізнесмена Вадима Альперіна, якого президент Володимир Зеленський назвав "хрещеним батьком" контрабанди.

Як повідомляв портал Знай.ua, Альперіна кинули за ґрати