Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що усі, хто причетний до дозволу на продаж сільськогосподарських земель, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Тимошенко наголосила, що ніхто не має права продавати українську землю без волі народу. Навіть більше, лідерка "Батьківщини" вважає таку діяльність прямим порушенням суверенітету України. Відповідну заяву Юлія Тимошенко зробила 2 грудня під час погоджувальної ради.

Юлія Тимошенко, Уніан
Юлія Тимошенко, Уніан

"Яке ви маєте право без волі народу продавати землю. Це порушення суверенітету України. Всі, хто до цього причетний, буде притягнутий до кримінальної відповідальності", - заявила Тимошенко. Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко заявила про те, що кожного у разі причетності до продажу української землі, буде притягнуто до кримінальної відповідальності. Також вона висловила намір негайно оголосити референдум стосовно ринку землі та нарешті "припинити ці афери і авантюри".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юлія Тимошенко, ДМ
Юлія Тимошенко, ДМ

Варто зауважити, що законопроект про ринок землі був прийнятий 13 листопада Верховною Радою України у першому читанні. Водночас під час розгляду законопроекту та його прийняття в багатьох містах країни проходили масові протести.

Нагадаємо, раніше речниця Зеленського Мендель розсекретила автора переписки з Тимошенко: хто побажав лідерці "Батьківщини" солоденького

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Тимошенко дала дивну пораду новій владі: "В Україні занадто багато свободи слова..."

Також "Знай.ua" писав, що Юлію Тимошенко помітили в компанії Арсенія Яценюка