У Верховній Раді України відбулося голосування за звільнення директора Державного бюро розслідувань Романа Труби. Монобільшістю Верховної Ради рішення було підтримано. Крім Труби своїх посад лишилися й решту керівного складу ДБР.

3 грудня під час пленарного засідання парламенту було прийняте відповідне рішення, згідно з яким і звільнили Романа Трубу. Дане рішення передбачено законопроектом №2116 "Про внесення змін до Закону України "Про Державне бюро розслідувань", за який народні депутати проголосували у другому читанні.

Роман Труба, фото -  Zik
Роман Труба, фото - Zik

Відзначається, що це була єдина структура, яка займалася справами колишнього українського президента Петра Порошенка та викликала його на допити. Саме цей орган має займатися розслідуваннями кримінальних злочинів, вчинених самими нардепами, а також поліцейськими, військовими, НАБУшниками і топчиновниками по всіх порушеннях, окрім корупції.

Нагадаємо, раніше Романа Трубу та його помічників звільнили з ДБР

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трубу і Портнова викликали на допит через Порошенка

Також "Знай.ua" писав, що Юлія Тимошенко заочно засудила депутатів