Єдина структура, яка займалася справами колишнього президента України Петра Порошенка, поки припинила своє існування. Відтак, звільнили директора Госбюро розслідувань Романа Труби та його заступників. Відповідне рішення прийняли 259 нардепів, проголосувавши за такі зміни.

Як відзначається, це була єдина структура, яка займалася справами Порошенко та викликала його на допити. Щоправда, це не означає, що екс-глава держави став "вільним". Наразі нових чиновників, які ним займуться, повинен призначити президент Володимир Зеленський протягом п'яти днів після набрання чинності закону.

Петро Порошенко, фото - 20 хвилин
Петро Порошенко, фото - 20 хвилин

Підкреслимо, що зараз тимчасово виконувачу обов'язки директора ДБР забороняється розголошувати інформацію з обмеженим доступом, отриману у зв'язку з виконанням його обов'язків.

Нагадаємо, що нардеп від "Слуги народу", представник Кабміну в Раді Ірина Верещук заявила, що листування пранкери від імені генпрокурора Руслана Рябошапки з депутатами повинні проаналізувати правоохоронні органи.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у партії "Голос" заявили, що Україна повинна вийти з Мінських угод і заморозити ситуацію щодо вирішення військового конфлікту на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, що президент України під час поїздки по місту на автомобілі Tesla розповів про те, які є плюси і мінуси у фракції "Слуга народу".