Угорський телеканал М1 потрапив у скандал через сюжет, у якому Крим був позначений, як російський, повідомляє Посольство України в Угорщині на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляється, скандальний сюжет на телеканалі, який транслюється також на Закарпаття, вийшов 29 листопада.

UA/ HU Коментар Посольства України в Угорщині щодо появи на центральному угорському телеканалі М1 відео сюжету, в якому...

Geplaatst door Ukrajna Magyarországi Nagykövetsége / Embassy of Ukraine to Hungary op Donderdag 5 december 2019

У своєму зверненні до Міністерства зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Посольство України зазначило, що вважає цей випадок прикрим непорозумінням та висловило очікування, що найближчим часом напис у відео буде виправлено згідно із нормами міжнародного права та офіційною позицією Угорщини щодо підтримки територіальної цілісності України.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно відома співачка Софія Ротару повідомила про тимчасове припинення діяльності її готелю VILLA SOFIA, що знаходиться в Криму.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали показали весільні фото Софії Ротару.

Також Знай.ua писав, внучка Софії Ротару полонила ніжною красою весь Беверлі-Хіллз.