В оточенні знаменитої співачки Софії Ротару спростували чутки про продаж її VILLA SOFIA в Криму.

На офіційній сторінці готелю в Instagram повідомляють, що він закритий на ремонт.

"Дорогі друзі, готель VILLA SOFIA призупиняє свою діяльність в зв'язку з майбутньою реновацією! За новинами Ви можете слідкувати на нашому офіційному сайті і в соціальних мережах", - пишуть у повідомленні.

Ремонтні роботи триватимуть до 1 травня 2020 року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цю версію підтверджують в оточенні співачки. Так, джерело повідомило виданню "Страна", що продавати готель ніхто не збирається.

"Це не збитковий проект, продавати його сенсу немає. Тут близько 10 років кардинально нічого не змінювалося. В першу чергу буде ремонтуватися фасад, всередині теж проведуть роботи. Готель знаходиться на набережній, поряд з концертним залом "Ювілейний". Це стратегічно вигідне туристичне місце. Готель люблять і знають, є клієнти, які приїжджають на VILLA SOFIA з року в рік. Світла і Руслан вклали в нього душу, тому сюди хочеться повертатися", - сказав інсайдер.

Нагадаємо, Софія Ротару поїде в Москву для того, щоб знятися в музичній премії "Пісня року"