Українська співачка Софія Ротару поїде в Москву для того, щоб знятися в музичній премії "Пісня року". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Крім того, артистка виступить на фестивалі "Легенди ретро FM". Відомо, що Ротару вже підтвердила організаторам, що візьме участь у "Пісні року".

Запис премії пройде 7 грудня на "ВТБ Арені". Також артистці надходять пропозиції про виступи в Москві на новорічних корпоративах.

Софія Ротару
Софія Ротару

На даний момент Ротару розглядає кілька пропозицій про виступ. Повідомляється, що гонорар за один концерт Ротару становить від 50 до 60 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Відомо, що Софія Ротару брала участь у 40 церемоніях вручення російської премії. Крім того, вона виступала там навіть до 2014 року, коли вже почалася війна на Донбасі.

Нагадаємо, внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.

Як повідомляв Знай. ua, Софія Ротару стежить за Instagram красуні-онуки.

Також Знай. ua писав, що гаряча племінниця Ротару оголилася й розтяглася біля басейну.