Міністр інфраструктури України Владислав Криклій так намагався донести українцям хорошу новину, що втрапив у дуже гучний скандал. Так, він на власній Facebook-сторінці опублікував знімок потяга, який ще у 2014 році був залучений для перевезення тіл загиблих Boeing МН17.

Нагадаємо, що майже 5 років тому літак Boeing-777 був збитий в Донецькій області. В результаті загинуло 283 пасажирів і 15 членів екіпажу, в тому числі 80 дітей.

Відтак, міністр виклав фотографію із написом щодо запуску пілотного проекту стосовно допуску приватних локомотивів до роботи на залізничних коліях загального користування. Однак, через свою неуважність він втрапив у скандал, адже знімок був того самого потяга, який перевозив тіла загиблих у катастрофі. На таке звернув увагу користувач Мережі Денис Люботинський.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Вчора на сторінці міністра транспорту Владислава Криклій з'явився бадьорий пост... про допуск приватної локомотивної тяги на дороги загального користування. Особливий інтерес викликає фото, яке пан Криклій вибрав в якості ілюстрації - тепловоз ЧМЕ3-4588 з рефрижераторними секціями. Фото зроблено 22.07.2014 на станції Донецьк - 2, а в рефрижераторних секціях - останки людей, які загинули під час авіакатастрофи "Боїнга" в районі міста Сніжне ", - написав він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після такого, Криклій не тільки змінив фотографію, а й публічно вибачився перед українцями.

"Перепрошую за помилку, допущену колегами по комунікації, надалі буду перевіряти кожну картинку з Мережі", - написав він.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, у черзі за секонд-хендом: українців насмішила поведінка депутатів у Раді, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", Савченко неочікувано заговорила про весілля і озвучила довжелезний список вимог до нареченого

Також "Знай.ua" писав, що Петро Порошенко потішив українців кумедним кадром