Як відомо, вже незабаром відбудеться саміт у "нормандському форматі". Так, напередодні цього, у США заявили, що вони повністю підтримують Україну та працюватимуть з нею, аби змусити Росію виконати поставленні домовленості. Відповідна заява з'явилася на сайті посольства США в Україні.

"Сполучені Штати працюватимуть із союзниками та партнерами, щоб і надалі змушувати Росію виконувати взяті на себе зобов’язання та розпочати процес мирного відновлення повного суверенітету України на Донбасі", - йдеться в повідомлені.

Донадьд Трамп, фото з вільних джерел
Донадьд Трамп, фото з вільних джерел

Окрім цього, в США додали, що стоятимуть пліч-о-пліч з Україною доки так, бореться з агресією з боку Росії.

"Ми стоятимемо пліч-о-пліч з Україною, допоки вона бореться з російською агресією, зміцнює верховенство права, створює здоровіший інвестиційний клімат, реформує оборонний сектор, бореться з дезінформацією та вживає необхідних заходів для забезпечення остаточної перемоги тих, хто стоїть на боці справедливості та гідності", - підсумували у посольстві.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Нагадаємо, Трампа покликали на його ж імпічмент. Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп до 6 грудня поточного року мав надати відповідь на те, чи візьме він участь у слуханні щодо свого імпічменту.